márc. 13, 2018

Az oltás fontossága


A bakteriális tüdőgyulladás az idősek és az egészen kicsik számára jelenthet veszélyt, jó hír azonban, hogy ez védőoltással megelőzhető

A Pfizer támogatásával készült alábbi videóban 65 évnél idősebb embereket hívtak meg, hogy üzenjenek unokáiknak az oltás fontosságáról. Azonban a stúdióban egy meglepetés várta őket... Hogy pontosan mi, az kiderül az alábbi linken megtekinthető videóból.

https://www.youtube.com/watch?v=RMQd3F5BaUw

Az utóbbi években örvendetesen megszaporodott az üzenetet kreatívan, izgalmasan, a megszokott reklámos kliséktől mentesen közvetítő kampányok, kezdeményezések száma. 2016 végén a Nyugdíjasok Országos Szövetsége indított nagy sajtóvisszhangot kiváltó kampányt Életben maradnának címmel.

A kampányban öt híres, tüdőgyulladásában elhunyt költő verseit öntötték képregény formába napjaink legtehetségesebb képregény rajzolói. Tavaly a Légúti Betegek Országos Egyesülete vette át a stafétát: nemcsak életre keltették, de egy asztalhoz is ültették egy izgalmas beszélgetés erejéig Csokonait (Pindroch Csaba), Arany Jánost (Scherer Péter) és Ady-t (Badár Sándor) a Holt költők társalgása eseményen.

Az idén készült videó célja is az volt, hogy felhívja a figyelmet a bakteriális tüdőgyulladásra. A betegség különösen az idősek és az egészen kicsik számára jelenthet veszélyt, jó hír azonban, hogy ez védőoltással megelőzhető. Ezért fontos, hogy minél többen tisztában legyenek a prevenció lehetőségeivel.

További linkek:

Az Életben maradnának projekt honlapja: http://eletbenmaradnanak.hu/
A Holt költők társalgása kerekasztal-beszélgetésről készült videó: https://www.youtube.com/watch?v=BMDI0aRfIug

Forrás:DeepInsight kreatív

webdesign: qualitypress l powered by: CMS Made Simple