Home

Új ONLINE továbbképzés 2018. január 1-től június 30-ig a Vitaminkosár Kft. támogatásával lesz elérhető.

 

Hippocrates Vándorgyűlés 2017 ONLINE

A Boehringer Ingelheim továbbképzés határideje lejárt 2017. június 30-án, így pontot már nem biztosít az egyetem, azonban a tananyag 2018-ig továbbra is elérhető. A tesztek kitölthetők, és a visszajelző rendszer is működik a megoldásokkal kapcsolatban.

 

A tananyagok és előadások megjelenését a Boehringer Ingelheim tette lehetővé. Az ezekben szereplő információk az előadó(k) eredményeit és véleményét tükrözik. A megemlített termékek használatakor az érvényes alkalmazási előírás az irányadó. Az oldal tartalmának felhasználásához a tulajdonos előzetes beleegyezése szükséges. Minden jog fenntartva!

 

A továbbképzés belgyógyászok, diabetológusok, üzemorvosok, háziorvosok, kardiológusok, neurológusok, tüdőgyógyászok részére 7 pontot ért.

 

A tanfolyamon való részvételhez kérjük az alábbiakban megadni nevét és orvosi pecsétszámát. A teszt megnyitása után a teszt kitöltéséhez 60 perc áll rendelkezésére. A vizsgázók a teszt kitöltésének sikeréről/sikertelenségéről visszajelzést kapnak. A pontok jóváírásáról az oftex portálon tájékozódhatnak.

 

Az esetleges kérdésekkel, felmerülő problémákkal kapcsolatban a hippoc@t-online.hu e-mail címen várjuk szíves jelentkezését.

 

Bejelentkezés

RegisztrációA videók megtekintéséhez kérjük használja a legújabb Firefox, vagy Chrome böngészőket. Az akadozásmentes megtekintéshez gyors internetkapcsolatra van szükség.

Online Tanfolyam

 

Teszt kitöltése