ONLINE TOVÁBBKÉPZÉSEK 2020

2020 HIPPOCRATES CSALÁDORVOSI SZIMPÓZIUMOK Nyíregyháza, szeptember 12.

 

2020 HIPPOCRATES CSALÁDORVOSI SZIMPÓZIUMOK Budapest, szeptember 19.

 

2020 HIPPOCRATES CSALÁDORVOSI SZIMPÓZIUMOK Kecskemét, szeptember 26.

 

2020 HIPPOCRATES VÁNDORGYŰLÉS Miskolctapolca, október 3.

 

A továbbképzések a PTE ÁOK I. sz. Belklinika hivatalos akkreditált előadásait tartalmazzák. A szabadon választható képzéseket háziorvosok, belgyógyászok, csecsemő- és gyermekorvosok, üzemorvosok részére akkreditálták.

 

A tananyagok és előadások megjelenését a támogatók tették lehetővé. Az ezekben szereplő információk az előadó(k) eredményeit és véleményét tükrözik. A megemlített termékek használatakor az érvényes alkalmazási előírás az irányadó. Az oldal tartalmának felhasználásához a tulajdonos előzetes beleegyezése szükséges. Minden jog fenntartva!

 

A tanfolyamon való részvételhez kérjük az alábbiakban megadni nevét és orvosi pecsétszámát. A teszt megnyitása után a teszt kitöltéséhez 30 perc áll rendelkezésére. A vizsgázók a teszt kitöltésének sikeréről/sikertelenségéről visszajelzést kapnak. A pontok jóváírásáról az oftex portálon tájékozódhatnak.

Az esetleges kérdésekkel, felmerülő problémákkal kapcsolatban a hippoc@t-online.hu e-mail címen várjuk szíves jelentkezését.

A videók a bejelentkezés vagy a regisztráció után indulnak el.

A videók megtekintéséhez, kérjük, használja a legújabb Firefox, vagy Chrome böngészőket. Az akadozásmentes megtekintéshez gyors internetkapcsolatra van szükség.

 

Bejelentkezés

A tanfolyam megtekintéséhez és a teszt kitöltéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Regisztráció

 

Elfelejtette a jelszavát?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A másolás nem engedélyezett!