Home

2018 ONLINE TOVÁBBKÉPZÉSEK

Új ONLINE továbbképzés  a   támogatásával 2018. január 1-től június 30-ig. 

 

A tanfolyam címe: A HUMÁN BÉLFLÓRA ÉS ANNAK KÓROS ÁLLAPOTAI – A DIAGNÓZISTÓL A TERÁPIÁIG –, KIEGÉSZÍTŐ TERÁPIA LEHETŐSÉGEI PROBIOTIKUMMAL

 

A továbbképzés 8 kreditpontot jelent:

– belgyógyászok
– csecsemő-gyermekgyógyászok
– üzemorvosok
 gasztroenterológusok
– gyermek gasztroenterológusok
 háziorvosok
 kardiológusok
– szakirányú szakképesítés nélküli orvosok
– nőgyógyászok részére.

 

A tananyagok és előadások megjelenését a Vitaminkosár Kft. tette lehetővé. Az ezekben szereplő információk az előadó(k) eredményeit és véleményét tükrözik. A megemlített termékek használatakor az érvényes alkalmazási előírás az irányadó. Az oldal tartalmának felhasználásához a tulajdonos előzetes beleegyezése szükséges. Minden jog fenntartva!

 

A tanfolyamon való részvételhez kérjük az alábbiakban megadni nevét és orvosi pecsétszámát. A teszt megnyitása után a teszt kitöltéséhez 60 perc áll rendelkezésére. A vizsgázók a teszt kitöltésének sikeréről/sikertelenségéről visszajelzést kapnak. A pontok jóváírásáról az oftex portálon tájékozódhatnak.

Az esetleges kérdésekkel, felmerülő problémákkal kapcsolatban a hippoc@t-online.hu e-mail címen várjuk szíves jelentkezését.

A videók a bejelentkezés vagy a regisztráció után indulnak el.

 

Bejelentkezés

Regisztráció


A videók megtekintéséhez, kérjük, használja a legújabb Firefox, vagy Chrome böngészőket. Az akadozásmentes megtekintéshez gyors internetkapcsolatra van szükség.

Online Tanfolyam

 

Teszt kitöltése