márc. 14, 2014

Szavazzon az Év orvosára!


Internetes közönségszavazás TOP 3

Dr. Dank Magdolna belgyógyász-onkológus (Budapest)
Dr. Kelemen Edit gyermekgyógyász (Kecskemét)
Dr. Simonka Zsolt sebész (Szeged)

Két napig lehet még szavazni a 2013-as Astellas-díj - Az év orvosa pályázat közönségjelöltjeire, az idei internetes szavazás 2014. március 16. 22.00 órakor zárul. A voksokat továbbra is a www.astellasdij.hu/evorvosa/vote/ weboldalon lehet beküldeni.

A közönségszavazáson idén is kizárólag a zsűri által döntőbe juttatott történetek vehetnek részt. Szavazni továbbra is minden versenyben lévő jelöltre lehet, azonban két nappal a zárás előtt az a szervezők javaslata, hogy aki kedvenc orvosának nevét nem találja az elmúlt hetek TOP-listáiban és még nem szavazott, ismerje meg a TOP jelöltek történeteit és szavazzon közülük a legjobbakra.
Az Astellas-díj - Az év orvosa pályázat internetes szavazásának pillanatnyi állását a nyilvánosság idén is a már megszokott TOP-listákon keresztül követheti nyomon. A közönségszavazás eddigi időszaka alatt már összesen 11.387 érvényes szavazat érkezett.
A lista élén az első 3 helyen jelenleg a szürke mezőben felsorolt jelöltek állnak (mint mindig, a listában szereplő orvosok neveit nem az aktuális helyezés, hanem ábécé-rend szerint közöljük).
A legfontosabb szabály továbbra is, hogy a közönségszavazás teljes ideje alatt mindenki csak egyszer voksolhat, szavazáskor pedig három orvostól kell 1-1 történetet kiválasztani és azokat sorrendbe állítani. Az Astellas-díj – Az év orvosa pályázat közönségjelöltjei közül végül az kerül első helyre és nyeri el ezzel a 2013-as Astellas-közönségdíjat, aki a zsűri által korábban felállított rangsor és az internetes közönségszavazás összesített eredménye alapján a legmagasabb pontszámot éri el.
A versenyben lévő jelöltek listája a http://evorvosa.astellasdij.hu/candidates_vote/ oldalon található térkép segítségével megyei bontásban is megtekinthető.

webdesign: qualitypress